1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

Pink Mama Theatre: FASHION (Švýcarsko)

Taneční představení

Hrají: Mark Christoph Klee, Dominik Krawiecki, Charlotte Mclean, Valentin Markus Oppermann, Izabela Orzełowska, Tomek Pomersbach, Marek Wieczorek „Lidé dělají oblečení a oblečení dělají lidi“ - Móda vždy provázela lidstvo! Stejně jako náboženství a umění. Jeho účel může být praktického, etického, sexuálního, estetického nebo reprezentativního charakteru, což nám umožňuje proměnit naše vnitřní já v manifest, který nosíme životem až do hrobu.
Vstupné:
350 Kč Vstupné
Toto představení ilustruje módu jako aspekt lidské kultury. Nahota je ilustrována jako čistá příroda. V naší společnosti je tato přirozenost, naše vlastní tělo, chápána jako hřích. A móda jako morální spasitel? Dichotomie kultury a přírody je ilustrována deseti performery a přivedena ke kolizi s obrovským třeskem. Účinkující převzali roli módního diktátora, vědce, manekýnky, dokonce i otroků industrializace.

Na jevišti vidíme dům mód. Nebo je to laboratoř, továrna, nemocnice nebo pracovní tábor? Atmosférická hudba, která byla pro tuto příležitost složena, zve jednoho do rituálního tranzu a nepustí ho.

Koncept, režie, scenografie, kotýmy: Sławek Bendrat, Dominik Krawiecki
Choreografie: Sławek Bendrat
Dramaturgie: Dominik Krawiecki
Hudba: Valentin Markus Oppermann

Toto představení vzniklo za podpory:
Kultur Stadt Bern, Swisslos Kultur Kanton Bern, Ernst Göhner Stiftung, Migros Kulturprozent, Burgergemeinde Bern, Bürgi Willert Stiftun