1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

Marco Cinelli & Danny del Torro

Koncert

Marco Cinelli (oceněný BEST guitar UK 2018) a Danny del Toro (španělský harmonikář, který prošel různými hudebními styly od blues, jazzu, ragtime…) Duo, které před pár týdny získalo čerstvé ocenění "Best Acoustic Band of the Year 2019" - Poprvé u nás !
Vstupné:
490 Kč Předprodej do 15/4
650 Kč Vstupné na místě
Danny del Toro se v roce 2007 rozhodl prožít americké dobrodružství, kdy se mu podařilo získat oporu v renomovaných klubech, jako jsou „Buddy Guy's Legends“ a „Rosa's Lounge a Artist“; sdílel jeviště s Jamesem Wheelerem, Billym Branchem, Nelly Travisem... Po návratu pokračoval v hraní se svou madridskou kapelou Cotton Gang, se kterou vydal dvě alba: "Burnin'Hot" a " Live at Jazz Cries ". Nyní hraje v nejlepších klubech v Madridu. V roce 2010 ho blues přivedl do Londýna, kde se setkal a později spolupracoval s kapelou „ 24 Pesos “ pod vedením Juliana Burdocka . V roce 2014 nahráli album s názvem „ Double Dare “. V roce 2019 společně s Marcoem Cinellim nahráli „Delta Overflowin“ - dvanáct originálních písní, které pokrývají rozličné žánry americké hudby... Delta Overflowin '(2019) drží bluesový rekord v nejhlubším a nejpřirozenějším smyslu. Může obsahovat stopy evangelia, ragtime, spirituálů a jazzu... Hovoří o lásce, životě a samozřejmě o Blues.

Marco Cinelli, který byl časopisem Music Republic Magazine jmenován nejlepším kytaristou roku 2018, neustále koncertuje jako hlavní zpěvák a kytarista s The Cinelli Brothers.

Danny Del Toro, hrdě podporuje Seydel Harmonicas a je intenzivně aktivní jako performer v jeho vlastní kapele (Del Toro Blues Band), a také jako vedlejší spoluhráč předních zpěváků na moderní bluesové scéně (Little G. Weevil, Julian Burdock, Jonn Del Toro).