1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

KOREKCE

Představení pro CESTU DOMŮ

Hrají: VerTeDance, Clarinet Factory Přijďte oslavit světový den paliativní péče s domácím hospicem Cesta domů
Vstupné:
290 Kč Vstupné

Pojďme na chvíli zažít slast z nesvobody. Slast spoutání a určenosti, kde není pochyb. Kde vše, co se na maličké ploše odehraje, je výjimečné, křehké a drahocenné.

Co je nesvoboda víme, ale víme, co je to svoboda? Jak v ní najít klid? Čím to, že možnost neomezeného výběru paralyzuje naši schopnost se pro něco rozhodnout, něčemu uvěřit a skutečně se pro to nadchnout? Dosáhnout konkrétního cíle, který stojí v mlze tak blízko před námi. Ta únava z neustálého hledání cíle.

„Skutečně povznášející představení tanečního divadla v každém ohledu. Dokonce může změnit náš pohled na svět.“ Duska Radosavljevic, Exeunt magazine

„Bohaté a výrazné, plné humoru a městské elegance.“ Lucy Ribchester, Fest Magazine

​UPOZORNĚNÍ: V představení je použit stroboskop

Režie: Jiří Havelka
Choreografie a tanec: Veronika Knytlová/Marta Trpišovská, Tereza Ondrová/Soňa Ferienčíková, Martina Hajdyla Lacová/Helena Arenbergerová, Karolína Hejnová/Sára Arnsteinová, Robo Nižník, Jaro Ondruš/Rado Piovarči, Petr Opavský/Michael Vodenka
Scéna a kostýmy: Dáda Němeček
Světelný design: Katarína Ďuricová 
Hudba: Clarinet Factory živě
Produkce: VerTeDance o.s.

Ocenění: Herald Angel Award (Edinburgh Fringe, 2015), nominace na Total Theatre Award (Edinburgh Fringe, 2015), Audience Award (BE Festivalu Birmingham, 2015) MESS Festival Award (BE Festivalu Birmingham, 2015), Česká divadelní DNA 2016 za výjimečný počin na poli nového divadla, Taneční inscenace roku 2014, Cena Divadelních novin 2014, Cena za nejlepší light design 2014

Přijďte podpořit myšlenku paliativního hnutí, těšíme se na vás!

Akce se koná s finanční podporou Magistrátu hl. m. Prahy. Děkujeme za podporu bnt attorneys-at-law. Koproducentem inscenace je divadlo Ponec.

Během večera budou představeny podzimní novinky nakladatelství Cesta domů a také nástěnný kalendář s fotografiemi osobností v jejich domovech DOMA 2021, který ve prospěch Cesty domů připravuje fotograf Štěpán Hon.

Koupí vstupenky přispějete na poskytování mobilní specializované paliativní péče nad rozsah péče hrazené z veřejného zdravotního pojištění, včetně vzdělávání a výzkumu v paliativní péči v rámci komplexního paliativního centra v Praze.