1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

PANTHERA

420PEOPLE

Hrají: Francesca Amante, Fanny Barroquère, Michaela Kadlčíková, Viktor Konvalinka, Filip Staněk Nejnovější představení PANTHERA tanečního souboru 420PEOPLE je inspirováno současným bestsellerem SAPIENS, který pojednává o úchvatném a zároveň děsivém příběhu lidstva, o nelítostné krutosti, síle a inteligenci živého tvora.
Vstupné:
350 Kč Vstupné
950 Kč Dárcovské vstupné (*Podpořte tvorbu souboru 420PEOPLE nákupem dárcovské vstupenky a zajistěte si exkluzivní místo v prvních řadách! Prvotřídní zážitek a dobrý pocit, takový večer si nemůžete nechat ujít!)
250 Kč student / senior (limitovaný počet kusů)
Premiéra: 10. 9. 2019
„Dokážete si představit, že by vedle nás žilo třeba ještě dalších 5 druhů „lidí“? Někteří by byli menší, slabší, ale neskutečně inteligentní. Někteří méně chytří, ale velmi silní. Jenže vedle nás Homo sapiens žádný jiný nám podobný druh nepřežil. Proč?“

Plné emocí, a především otázek je také PANTHERA, která měla premiéru 10. a 11. 9. 2019. Těšit se můžete na expresivní taneční show v choreografii Václava Kuneše a hudbu skladatele Jana Šikla. 

Choreografie: Václav Kuneš a tanečníci
Umělecká asistence: Sylva Šafková
Obsazení: Francesca Amante, Fanny Barroquère, Veronika Tököly/Michaela Kadlčíková, Viktor Konvalinka, Filip Staněk
Hudba: Jan Šikl
Kostýmy: Olo Křížová
Scénografie: Hynek Dřízhal
Rigging: Jan Kohout
Light design: Michal Kříž
Masky: Jan Picko
Produkce: Aneta Jochim & Marta Lajnerová

Děkujeme: Dolma Jover Agulló (Flamenco workshop), Josef Balous, Petr Hrabánek, Soňa Kajzrová, Petra Kašparová, Kristina Kloubková, Biofilms & Martin Klimpar, Marian Olha, David Petr, Paul Renall (Taichi workshop)

VIDEO z příprav vimeo.com/366466697