1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

B-SIDE BAND FT. JUDITH HILL + SPECIAL GUESTS

Koncert na stání

Hrají: Judith Hill, Lash & Grey, Vojtěch Dyk, Tereza Černochová a další... Brněnský B-Side Band do La Fabriky přiváží speciální koncert se světovým hostem - Judith Hill, losangeleskou zpěvačkou a skladatelkou, dříve vokalistkou Micheala Jacksona, a držitelkou Grammy!
PŘEDPRODEJ ZDE
Brněnský B-Side Band do La Fabriky přiváží speciální koncert se světovým hostem - Judith Hill, losangeleskou zpěvačkou a skladatelkou, dříve vokalistkou Micheala Jacksona, a držitelkou Grammy!
Po boku Micheala Jacksona zpívala Judith Hill napřed jako vokalistka, později si ji vybral pro duet hitu I Just Can't Stop Loving You na comebackovém turné This Is It v roce 2009. Ke koncertní turné ale již nedošlo. Na pohřbu krále popu se ujala hlavního hlasu ve skladbě Heal The World. Po jejím následném úspěchu ve čtvrté sérii reality show The Voice vydala debutové album Back In Time. Produkoval jej zpěvák a hudebník Prince, který byl talentované umělkyni také mentorem. Za soundtrack dokumentárního filmu 20 Feet from Stardom o životě doprovodných vokalistek největších hvězd 21. století obdržela ocenění Grammy v kategorii nejlepší filmové hudby. 

B-Side Band v minulosti připravil neopakovatelná koncertní spojení se zahraničními hvězdami světové hudby - například zpěvákem, dvojnásobným vítězem Grammy, Kurtem Ellingem, vokálním ansámblem New York Voices, rovněž oceněných zlatou soškou gramofonu, nebo britskými The Puppini Sisters.
 
Jako hosté večera vystoupí Vojtěch Dyk, Tereza Černochová, Marta Kloučková, Jakub Vaňas a Annamária d’Almeida.