1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

D.Y.K.

Koncert

Projekt Vojty Dyka a dvojnásobného držitele Grammy Ondřeje Pivce s kořeny v Brooklynu, kde společně s dalšími americkými umělci vzniklo unikátní album.

V New Yorku, s prvotřídními hudebníky a muzikantskou svobodou v zádech, vznikalo album D.Y.K. zpěváka Vojtěcha Dyka. Ten si pochvaluje, že nahráváním vystoupil ze své komfortní zóny a ponořil se do světa bez hranic. První ochutnávkou byl hravý a roztančený singl Mr. Beat inspirovaný Rowanem Atkinsonem a postavičkou Mr. Beana. Album D.Y.K., na kterém se podílel věhlasný hudebník a producent Ondřej Pivec, vyšlo v listopadu 2019 u Universal Music. Deska vznikala kompletně v New Yorku ve spolupráci s Ondřejem Pivcem, držitelem 2 cen Grammy, které mu vynesla spolupráce s Gregorym Porterem.

VSTUPENKY
 

Plánované premiérové koncertní turné po České republice bylo kvůli koronavirové epidemii dvakrát odloženo. První možnost slyšet repertoár D.Y.K. naživo tak měli diváci až na letních open air koncertech v roce 2021 a to jen na pěti místech ČR. Letošní podzimní koncerty tak budou pro publikum stále neokoukanou novinkou.