1 2 3
  • 1 Studio 1 + bar Komunardů 30
  • 2 Slévárna Přístavní 22
  • 3 Pokladna Komunardů 28

Strohoskop - Zrození něhy

Koncert

Hrají: Strohoskop, Funky Monx Kapela Strohoskop, nezkrotná „devítihlavá funkoidní saň“ pokřtí své nové EP “Zrození Něhy”. Velkolepý křest spojený s koncertní show se uskuteční v sobotu 1. dubna v holešovické La Fabrice. Chybět nebude významný křtitel a kmotr desky. Nechť se divadlo otřese v základech!
Vstupné:
300 Kč PŘEDPRODEJ
350 Kč Na místě

Celou hitparádu odpálí špičková support kapela "Funky Monx" funkem tak hustým, že by se dal krájet! 

Tuhle broskvovou serenádu pak zavře DJ André Allin, jenž bude roztáčet svý hvězdný kola do nebeských výšin!

20:00 - Funky Monx

21:00 - Strohoskop + Host (TBA)

23:00 - DJ André Allin

STROHOSKOP je devítihlavá funkoidní saň čtyř herců s partou jazzmanů v zádech. 

Původně dvoučlenná sestava herců Járy Blažka a Martina Zahálky ml. se postupně rozšířila do plnohodnotné funkové kapely v jejímž popředí energicky vystupuje frontman Daniel Krečmar s dechberoucí zpěvačkou Barborou Šampalíkovou. Opírají se o našlápnutou rytmiku a nekompromisní dechovou sekci a celkový zvuk se halí do vesmírných vintage synťáků Martina Zahálky ml.

V hudbě kapely Strohoskop se setkává láska ke klasikům českého funku a rapu s podtóny neotřelé undergroundové scény, umocněné expresivním projevem na jevišti a hravými texty.

Ke křtu přistupujeme jako k vjemy natřískané polo-divadelní show, poháněné nejen hudbou naší, ale i hudbou domlouvaných známých hostů a DJů na AfterParty. Multifunkční prostor La Fabriky je pro tyto akce jak dělaný a ten večer se otřese v základech. Hrajem funk – a jsme punk." Jaroslav Blažek

FUNKY MONX je sedmičlenná kapela pocházející ze západních Čech. Původně začínali jako školní projekt, který se v průběhu let posunul na funkovou formaci na profesionální úrovni. Smíšená sestava kluků a holek stojí na pevných základech dechové sekce, groovy baskytary a barvitého vokálu. Celkový zvuk kapely rozšiřují synťákové prvky, experimentální kytara nebo rap. Postupně se svou vlastní tvorbou odlišili od většiny kapel v České republice.

DJ ANDRÉ ALLIN

Bonviván, náruživý sběratel závislostí a milovník french house a hypnotických rytmů, polovina legendárního dua Fremeni a součást smrtícího house komanda Mad Human Records. Když zrovna nehraje, tak maluje štětky a broskvičky